Hair Transinter

Braziliaanse Keratine Behandeling

Keratine behandeling Tilburg

 

Hoewel het genoemd is naar de moeder van de Braziliaanse natie, is de behandeling eigenlijk voor iedereen die glad, steil en glanzend haar wil. Of het nu maagdelijk haar is of eerder bewerkt haar. De Braziliaanse keratine behandeling werkt het beste op chemisch behandeld haar omdat het beschadigd haar verzacht en helpt herstellen.

In theorie maakt het aanbrengen van keratine op het haar het permanent steil. Maar in de praktijk wordt het haar bij Braziliaans föhnen alleen licht gekruld en steil gemaakt. Het is niet aan te raden deze behandeling te ondergaan als u het haar eerder hebt laten steilen of bewerken met kleur of highlights. Het belangrijkste is dat u de behandeling met uw stylist bespreekt, zodat u precies weet hoe de behandeling zal worden toegepast en of u naar de salon moet terugkomen voor touch-ups.

De Braziliaanse föhnbehandeling is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een semi-permanente oplossing voor uw problemen met steilen of voor het toevoegen van volume of bounce aan al uw haar voor een lange termijn. Hoewel het haar er niet steil van wordt zoals bij steilen (minstens 6 maanden nadat de behandeling is uitgewerkt), is het een nuttige oplossing voor wie een snelle oplossing zoekt die geen invloed heeft op het dagelijkse leven.

Deze behandeling is speciaal gemaakt voor degenen die krullend haar hebben. Maar als uw haar gekleurd is, kan het ook behandeld worden. De effecten zullen vergelijkbaar zijn met die van de Braziliaanse keratine behandeling. Het maagdelijke en bewerkte haar wordt eerst gekruld en daarna met een stijltang rechtgetrokken.

maagdelijk haar wordt meestal chemisch behandeld voordat het wordt bewerkt met keratine. Dan valt maagdelijk haar in maagdelijke conditioner. Behandeling met keratine zal het haar glanzend en zacht maken. De effecten zullen 3 maanden duren. Dan zal de behandeling met keratine worden toegepast op het nieuwe steile haar. Het steile haar zal dan worden overgelaten om natuurlijk te drogen en vervolgens gestyled.

Dit is een verfrissende manier om je haar te transformeren. Een mengsel van keratine en keratine haarproduct is een zeer goede oplossing. Keratine en keratine haarproduct is speciaal geformuleerd om alle soorten haar te behandelen, inclusief chemisch behandeld haar. Het geeft uw haar een gladde zijdeachtige look. Het herstelt de natuurlijke glans en gloed van uw haar. Dit revolutionaire product is verkrijgbaar in een verscheidenheid van maagdelijk en bewerkt haar.

U koopt uw maagdelijk haar rechtstreeks in een salon waar u of een deskundige stylist weet hoe u het product moet aanbrengen. De meeste winkels laten het aan jou over om de beste match te vinden voor jouw haar en de gewenste resultaten. U kunt het ook goedkoper van een online veilingsite kopen.

Net als andere salonbehandelingen wordt dit product op het haar aangebracht met een haarstukje op, een beetje zoals een hoedje. Als het dragen van een haarstukje niet geschikt is voor u, draag er dan geen. Sommige nieuwere apparaten gebruiken een paar Farouk haarklemmen om het haar vast te zetten.

De procedure is niet delicaat maar eerder een eenvoudig proces. U kunt nu het product aanbrengen en het laten uitharden of föhnen, afhankelijk van wat u wilt. Wanneer het product wordt aangebracht, begint het op te warmen. Er zijn ionische drogers die helpen om het sneller te laten drogen. Als de warmte begint te verdwijnen zal een cosmetische schaar door de overblijfselen worden gerold om het haar te knippen of in model te brengen.

Je haar zal binnen tien minuten droog zijn. Het zal moeilijk zijn om iets anders te doen gedurende ongeveer het eerste half uur. Krultangen zullen worden gebruikt om het haar te krullen gedurende de hele dag voor de volgende paar uur. Wat het lot van uw haar ook zal zijn, het zal u als een lang mooi proces beschouwen.

Lees meer:

Afro kapper Tilburg

Wimperextensions Tilburg