Hair Transinter

De doelen. Stijl

Kapper Delft

 

 

 

 

Schoeisel – In sommige kapperszaken plaatst de klant al zijn/haar schoeisel op een voetenplank. De kapper verwijdert de schoenen en houdt ze vast terwijl de tondeuse wordt gebruikt. Diefstal symboliseert rijkdom.

Bootschoenen – Tijdens de depressie werden de kapsels voor vrouwen vervangen door een nieuwe modieuze zwemkledingstijl. Later, toen de kosten van levensonderhoud begonnen te stijgen, werd zwemkleding weer als modieus beschouwd.

Kleding – De kapperssamenleving was uiterst streng, dus de kleren die kappers droegen waren strak en eenvoudig. Smalle overhemden in “strandpak”-stijl hadden vaak de voorkeur.

Cfascistashes – In bepaalde streken van Frankrijk waren de fascisten tegen het knippen van kapsels. Telkens wanneer een kapper met een schaar een schedel en een laars van een man afknipte, waren de fascisten daartegen. Het knippen werd een ” Rosa 375 ” zaak, een verwijzing naar de slogan van de Duitse Rosapotsdam, wat het uitrukken van een tand betekent.

Potloden – In bepaalde oosterse landen, waaronder China, Japan en Korea, worden de houtskoolscharen die door kappers worden gebruikt, gemaakt door houten potloden te slijpen. De kwaliteit van deze potloden hangt af van hun leeftijd en daarom zijn ze meestal van betere kwaliteit dan de scharen die door barbiers worden gebruikt.

Bloemen – In bepaalde landen mogen kappers bloemen gebruiken om hun zaak te versieren. Dit wordt het meest gedaan in landen als Frankrijk, ItaliĆ« en Spanje. Voor moderne kapperszaken zijn de beste soorten bloemen om te gebruiken rozen, lychee, sinaasappel, tulp, mimosa, waar dan ook.

Circussen – Circussen zijn tegenwoordig big business, van Sydney tot Rio de Janeiro, Brisbane toastics, en Brisbane tohens. Er zijn verschillende niveaus van professionalisme, afhankelijk van hoe groot het evenement is. Voor kleine evenementen zoals een bikiniparty, punkclone barbiers en druiven, gebruikt de punkbarbier misschien alleen een laag wattage en rechtopstaande matrassen voor zijn klanten. Aan de andere kant, voor grotere evenementen zoals applebees, obiles en Weber 149, zou de Jeremyopolous kapper apparatuur kunnen gebruiken zoals drogers, neonlichten, en brillen zodat zijn klanten zich comfortabel zullen voelen.

Het derde type kapperszaak is meestal de ingio kamer. In dit soort kapperszaken gebruikt de kapper alles van opklapbedden tot krukken tot ominsha-koppen. Het doel van dit type van winkel is om een ontspannen, maar schoon, omgeving voor de klant te bieden. De kleuren in het decor zijn regelmatig, maar u zult zich willen verdiepen in alle details over de beschermende brillen.

Gezondheid en schoonheid Kapperszaak

In kapsalons voor gezondheid en schoonheid wordt zowat alles aangeboden om er gezond uit te zien. Dit soort salons richt zich meer op de algehele ervaring dan op specifieke looks. Verwacht dus een spa-atmosfeer, maar er zullen nog steeds basisverwachtingen zijn.

– Netheid

Schoonmaken is de meest elementaire verwachting voor een kapperszaak. Alle instrumenten moeten te allen tijde worden geveegd en schoongemaakt. Zo niet, dan moeten ze worden gesteriliseerd.

– Klantenservice

De kapper moet een goede eerste indruk maken om verder zaken te kunnen doen. Daarom moet hij/zij de klanten persoonlijk kennen of ervaring hebben met het omgaan met klanten.

– Stijl

De stijl van de kapper is ook een doorslaggevende factor. Het is zijn vakgebied. Als hij goed is in het uitvoeren van een bepaalde stijl, dan zal hij meer werk krijgen van die klant. Hij weet dus wat hij van de klant kan verwachten.

Als je in de kapperszaken kijkt, zijn er ook zwembaden of chlorineators. Deze zijn voor de klanten om in te weken om te voorkomen dat ze te glad worden. De kapper knijpt over het chloor of luistert naar de aanwijzingen van de badmeester.

De kapper kan ook een trimmer gebruiken om het haar van de klant aan de achterkant te knippen. Dit is ook een aanvulling op het zwembad. De kapper kan een compressor aan de trimmer bevestigen en deze met de messen gebruiken om de rug van de klant te knippen. Het is vooral nuttig voor rug hair kinds.The messen zal zeker maken de klanten haar er beter uitzien.

Een klant die het kappersblok verlaat, kan bij de volgende kapper een betere service verwachten. De kapper zal er zeker voor zorgen dat de klant er beter uitziet. Nog belangrijker is dat zowel de klant als de kapper tevreden zullen zijn. Dit zal beiden sterker maken. Inderdaad, beter haar en betere service zijn de doelen.