Hair Transinter

De voordelen van Laser Spots

Dermapen Rotterdam

 

Hoewel het aan de hogere kant van het behandelingsgamma is, is de Dermapen adequaat voor de meeste mensen. Het volgen van de behandeling is vrij gebruikelijk geworden. Medische voorgeschiedenis is essentieel aangezien zij schadelijk kunnen zijn.

Dermapen is het gezuiverde eiwit dat door het lichaam wordt aangemaakt en dat rimpels en fijne lijntjes moet doen vervagen. Het is in feite een krachtige antioxidant die schadelijke vrije radicalen neutraliseert.

Het is geen zuur, aangezien het door de lichaamseigen weefsels wordt geproduceerd en niet plaatsgebonden werkt. Het is uniek omdat het tot in de diepste lagen van de huid moet doordringen om pigmenten aan te pakken en te verwijderen die verantwoordelijk zijn voor het donkerder worden van de huid. Donkere kringen worden ook veroorzaakt door de aanwezigheid van deze pigmenten.

Veel huidverzorgingsproducten zijn gericht op het verminderen van de zichtbaarheid van de pigmenten. Deze werken heel goed tijdelijk. Herhaald gebruik leidt echter tot de vorming van permanente bruine vlekken.

De belangrijkste reden voor het ontstaan van bruine vlekken is de belangrijkste oorzaak van veroudering, namelijk het verlies van collageen en elastine. De dermapen werkt door de productie van deze twee proteïnen in het lichaam te herstellen, en zo keren de vlekken terug naar hun oorspronkelijke vorm.

Bruine vlekken bleken ooit een algemeen verschijnsel te zijn. Anderzijds maken behandelingen zoals röntgenstralen en laserresurfacing het probleem voorgoed ongedaan.

Wat komt er kijken bij een röntgenfoto en een fotofacial?

Bruine vlekken worden meestal opgemerkt in de hals, het gelaat en in Florida. Het zijn veel voorkomende aandoeningen, die worden veroorzaakt door de ongelijke verdeling van melanine. Daarom raden wij aan een röntgenfoto te maken als het probleem zich in het Florida-gebied voordoet.

Als het probleem zich in een gebied rond de ogen voordoet, wordt een laserbehandeling aangeraden. Laserplekken zijn gevuld met bloed en er is minder beweging in de huid rondom deze plekken. Om deze reden wordt patiënten aangeraden directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Wat zijn de röntgenbehandelingen?

Deze worden meestal gedaan over het gebied waar de bruine vlekken aanwezig zijn. Het gebied isrite de huid wordt behandeld metmitousis gedaan over de huid. Deze behandeling is goedkoper en kan worden uitgevoerd in kuuroorden en artsen zijn gewoonte.

Zit er gevaar in laserspots?

Laservlekjes zijn vergelijkbaar met wratten, alleen worden ze niet veroorzaakt door het Humaan Papillomavirus (HPV), maar doorErythrasyTM. De behandeling heeft een percentage van klaring voor 40-45% van alle patiënten, en in sommige gevallen 10-20% van alle behandelde gebied. Na de behandeling kunnen de patiënten eenSmalle hoeveelheidPijn en bijwerkingen (misselijkheid, littekenvorming, jeuk, enz.) op de behandelde huid ervaren. In de meeste gevallen zullen de kleine pijn en de bijwerkingen na 1-2 dagen verdwijnen. Als een patiënt bijwerkingen ervaart, moet de behandeling onmiddellijk buiten de kliniek worden uitgevoerd. Als de bijwerkingen echter aanhouden, of als de pijn aanhoudt, bel dan onmiddellijk uw arts.

Als u voor deze behandeling wilt gaan, raadpleeg dan uw cosmetisch chirurg. Het is even belangrijk om de neveneffecten van laservlekken te kennen. De bijwerkingen die een arts zal waarnemen zijn littekenvorming, blaarvorming, roodheid en zwelling. Ook kan er een infectie optreden. Als dit het geval is, zullen antibiotica worden gegeven en kan een extra operatie nodig zijn.

De kosten van deze behandeling in verhoogd na 6 maanden, als u een gebied gaat laten behandelen. In dat geval kan de arts de totale kostprijs van de lasertherapie berekenen en u ofwel één zone aanrekenen ofwel alle zones samen.

De laservlekjes die worden verwijderd door het gebruik van laserlicht zijn niet alleen voor cosmetische doeleinden. Het is een proces, dat de huid van de patiënt daadwerkelijk kan verbeteren. Dit verbetert hun gezichtsuitstraling en elimineert de donkere vlekken of sproeten en rimpels die de meeste mensen meestal zorgen baren.

Lees meer:

Huidtherapeut Rotterdam

Acnebehandeling Rotterdam