Hair Transinter

Gezichtsbehandeling Spa

Peeling Nijmegen

 

 

 

 

 

 

 

 

De meeste peelings in onze gezichtsbehandeling worden in serie uitgevoerd met verschillende modaliteiten voor het herstel van de huid. De opties van de gezichtsbehandelingen bestrijken verschillende gebieden van onze huid: zo hebben we peelings voor het verwijderen van zonnevlekken, rimpels en fijne lijntjes, fysiologische estheticussen, preventieve verzorging van de huid tegen acne en nog veel meer.

In onze kuurbehandeling variëren de modaliteiten ook, afhankelijk van de zorgen van de cliënten. Onze specialisten proberen altijd de cliënten en de problemen te vinden die door de gezichtspeeling worden verergerd. Vervolgens koppelen ze u aan de juiste behandelaar voor de behandeling. De milde en de medium peels zijn ook heel gebruikelijk, terwijl de extreme peels voor sommige cliënten een beetje te veel zijn. De peelings van de hoogste graad zijn zeer sterk. Het kan lang duren voordat de huid helemaal genezen is.

Naast het feit dat een huidverjonging behandeling, de gezicht peelings ook vuil te verwijderen in de huid en oneffenheden te verminderen. Zij ontruimen ook de verstopte poriën die van de overmaat van dode cellen tonen die u zo een jonge en soepele huid geven. De overmaat van de pigmentatie wordt ook verwijderd door de gezichtspeeling. Een van de heersende peelings bevat zure stoffen genaamd, beta hydroxy zuren, die ook effectief zijn in het verwijderen van littekens.

De cliënten ervaren gewoonlijk een lichte tintelende sensatie wanneer de gezichtspeeling wordt toegepast. Huidtypes die gevoelig zijn voor roodheid of een verhoogde collageenproductie worden echter niet aangeraden om de peeling te ondergaan totdat men overlegt met de dermatoloog. Peels op basis van alfahydroxyzuren worden aanbevolen om de overtollige olie die onder de huidlaag zit op te drogen. Cliënten met een droge huid wordt het gebruik van alfahydroxylzuren echter afgeraden.

Na de behandeling kan de huid licht vochtig blijven en kan de peeling worden afgewassen. Daarna moet een koel kompres worden gebruikt om de huid tot rust te brengen. Een zeer goed voedend masker kan met brede streken worden aangebracht. Laat het 7 tot 10 minuten intrekken en spoel het dan af met koel water. En breng een vochtinbrengende crème aan om uw huid onmiddellijk te voeden. Denk er echter aan om de zon te vermijden. Blijf sommige dagen weg van de zon.

Voor en na de behandeling kunt u voorzorgsmaatregelen nemen zoals veel water drinken, zonnebrandcrème aanbrengen, ’s morgens vroeg komen en last but not least goed slapen en rusten. Deze behandeling is een routine cosmetische procedure. De cliënt moet voorzichtig zijn over zowel haar als hijzelf. De peelings zijn pijnlijk. Ernstige bloeduitstortingen zijn tot op zekere hoogte mogelijk.

Voor en na de behandeling kan er enige zwelling optreden in het te behandelen gebied. Neem voor de behandeling plaatselijke pijnstillende middelen in en vraag uw arts om een plaatselijke verdoving. Neem wat pijnstillende medicatie mee voor de behandeling. Neem rust zoals aanbevolen door de arts. Beweeg niet veel en scheer u niet overdag of ’s nachts. Neem ten slotte dieetpillen/mmf’s om uw lichaam te ontgiften en verlichting te krijgen.

Volgens de cliënt is er geen peeling, Geen ongelijke tonen, Geen ingegroeide haren, Geen droogte van de huid, Geen Steroïden, Nootionale manipulatie, Er is geen sedatie en Geen ziekenhuisopname in Deze behandeling is een niet destructieve behandeling, Het heeft geen bijwerkingen, en is volledig niet-invasief. Het maakt de huid helderder en geeft het een eerlijkere toon. De cliënt is verantwoordelijk voor haar eigen gezondheid. Ze moet verantwoordelijk zijn voor haar eigen huid. Ze moet verantwoordelijk zijn voor haar eigenwaarde. Zorg goed voor je huid. Er is geen medicijn, alleen jij kan genezen.

Er zijn geen bijwerkingen, geen ongelijkmatige tinten, geen ingegroeide haren, geen droge huid, geen steroïden, geen chirurgische technieken voor deze behandeling is een complete misvatting. Deze chemicaliën beschadigen alleen de huidlaag. De mens in zijn geheel is verantwoordelijk voor de abnormaliteit die zich voordoet in haar huidlaag. De menselijke huid produceert veelvoudige hormonen om het leven te verbeteren kan niet het hoofd bieden aan de verergerende factoren van het ouder worden. De huid is als een kanker die zich uitbreidt over de elastische vezels van de huidlaag. De veroudering van de huid wordt met de dag versneld door het ontbreken van preventieve maatregelen en de voortdurende blootstelling aan destructieve factoren zoals UV-stralen, stof, ijskoud weer, wind enz.

Stop met het volgen van behandelingen, de behandelingen zijn duur en zijn geen haalbare optie om de symptomen van huidveroudering te bestrijden. De enige levensvatbare behandeling om de symptomen van huidveroudering te bestrijden is een gezonde levensstijl. Zorg voor een evenwichtige voeding, doe regelmatig oefeningen en zorg voor voldoende rust en ontspanning. Zorg ervoor dat u de beste crèmes te gebruiken.Welke crème die past bij uw huid als uw huid textuur, kan het geven u de stevige en veerkrachtige, gloeiende, jonge, glad en soepel soort huid. Men kan de beste huidproducten hebben, maar het is allemaal in de hand van de klant. Wees vrolijk en wees gezond.

lees meer: