Hair Transinter

Haartransplantatie

Hair transplant

 

Om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en bestaand haar weg te werken, werd de techniek van haartransplantatie honderd jaar geleden geïntroduceerd door de artsen John Benjamin Price en osteopathisch chirurg Peter Steinkohl. Vandaag de dag is het een van de meest gewilde operaties om van ongewenst haar af te komen. Maar als u overweegt zo’n ingreep te ondergaan, moet u eerst alle details over de procedure kennen.

Vandaag de dag zijn er vele soorten technieken in haartransplantatie. Er is Alopecia extensie methode die wordt geïntroduceerd om haar uit een onbeschermde hoek in het hoofd te plukken. Bij deze methode wordt draad gebruikt om het haar uit te trekken en vervolgens wordt de hoofdhuid geschoren om het recht te maken. Als het haar te lang is, wordt het gefixeerd met bindingsfosfodiesteride en gekoeld. Het aantal haartransplantatieprocedures verschilt van persoon tot persoon. Er zijn 27 soorten haartransplantatie opgenomen in de laatste editie van de catalogus van formele technieken van de Verenigde Staten.

De procedure van haartransplantatie wordt op een typische manier uitgelegd. Dr. Chua Jun Jin, een chirurg in het People’savers Hospital in Shanghai, legt uit dat het haar moet worden voorbereid door de patiënt 4 tot 5 maanden te laten verouderen. Gedurende 4 tot 5 maanden dient de patiënt het haar voor te bereiden door het tweemaal per week te wassen met een milde shampoo en vervolgens een leave-in conditioner aan te brengen. Wanneer het haar vloeibaar is, moet het door een elektroloog aan het haar worden bevestigd. Dan begint het haartransplantatieproces. De prijs van haarverlies loopt snel op. Maar het haar kan na 4 tot 5 maanden weer goed worden geboden. Meer dan het ondergaan van chemotherapie is het zeer noodzakelijk dat mensen voedzaam eten. De optimale leeftijd voor haartransplantatie moet vijfendertig zijn. Maar als de conditie moeilijk is, moet een arts het oplossen voordat hij de patiënt naar de operatietafel stuurt.

Leeftijd zou niet de grens moeten zijn voor haartransplantatie chirurgie, aangezien oudere mensen kaalheid verwerven. Maar omdat de technologie ook bij jonge mensen goede resultaten oplevert, is het een van de populairste ingrepen aan het worden. Er zijn dus jonge mensen die op zoek zijn naar een snelle manier om hun haar te laten groeien. Ook al zijn er zo veel opties in haartransplantatie, u moet zich alleen richten op diegenen die dicht bij u staan. Het is beter om te communiceren met uw arts, familieleden en goede vrienden, wanneer u besluit om de procedure te ondergaan. Dit zal u helpen de kosten van de operatie te bepalen en rekening te houden met uw prioriteiten. Het doel van de ingreep is niet om bepaalde categorieën mensen te bevoordelen boven anderen. De ingreep is bedoeld om haar uit een bepaald gebied te halen en het daar te plaatsen waar het hoort, op uw hoofd.

De keuze van het donorgebied is ook belangrijk. Donoren met rood haar hebben de voorkeur. Dit is van vitaal belang voor de patiënt. Toch zijn er gevallen waarin iemand met blond haar een haar met een groene kleur aanbiedt. Dit kan worden opgelost door de laserbehandeling. Toch zijn rode haren populaire keuzes voor transplantatie. Het voegt volume en doorsnede toe aan het haar. De botstructuur van dit rode haar is geschikt om een wortel te zijn.

Ongeacht de haarkleur, de procedure is een belangrijke. Zoveel aspecten van wetenschap en technologie hebben haartransplantatie veilig gemaakt. Toch zijn er gevallen waarin een fout kan worden gemaakt. Het kan bijdragen aan een heleboel kwalen aan uw lichaam. Daarom is het raadzaam om de procedure alleen onder toezicht van een deskundige chirurg uit te voeren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar haartransplantatie.