Hair Transinter

Het kiezen van de juiste haarborstels

Föhn borstel

 

 

 

 

 

 

 

Wat te zoeken: föhnborstel met borstelharen van zwijn en nylon uiteinden.

Er bestaan vele soorten föhnborstels, maar u moet de twee belangrijkste onder de loep nemen:

o Samenstellingo Omvang

De samenstelling is het belangrijkste kenmerk van de föhnborstel. Elke kapper heeft een andere techniek voor het gebruik van verschillende borstels: sommigen gebruiken een korte steel, anderen een lange steel enzovoort.arshipping steel scoort punten voor comfort maar maakt de borstel niet noodzakelijk doeltreffend. Gebruik alleen borstels van goede kwaliteit. Omdat ze gemakkelijk breken, zullen kappers ze meestal vervangen door een ander type borstel – vooral de nylonborstels. Als het handvat van de borstel een probleem is, probeer dan een borstel met zwijnenhaar te gebruiken.

Het tweede type borstel is de natte borstel. Als u besloten hebt een natte borstel te gebruiken, kies er dan een die past bij uw keuze van shampoo. Als u de waterdroger gebruikt, kies dan de peddelborstel. De borstel met venting is een perfect voorbeeld van een natte borstel. Gebruik hem om je haar te bevochtigen na het wassen en voor het föhnen. Gebruik geen borstels met plastic of houten handvatten.

Als het haar droogt, sluiten de poriën van de huid zich en wordt het haar stugger. Dus, krachtig masseren met de natte borstel maakt het haar nog stijver. Wees echter voorzichtig met de borstel bij het föhnen. Te veel druk kan de huid van het hoofd verbranden. Als het haar vochtig is, zal de borstel bij het uitblazen op de achterkant van het hoofd terechtkomen, waar het geen goed zal doen.

o Type

Bij de keuze van een haarborstel zijn er slechts zeer weinig eisen waaraan men moet voldoen om goede resultaten te verkrijgen. De beste haarborstels komen uit Europa. Twee van de meest populaire soorten komen uit Europa, waardoor ze duurder zijn dan goedkope haarborstels. Bovendien zijn Europese haarborstels van hoge kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals taklon en luxe marterhaar.

o Kijk

Haarborstels zijn er in verschillende maten en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Kleine haarborstels worden gebruikt voor het krullen, stylen en steilen van het haar. De handvatten van grote haarborstels zijn meestal ongelijk. Gebruik voor het stylen een schabbenborstel. Deze voorkomt dat het haar gaat pluizen en masseert de hoofdhuid. Het idee van de grote haarborstel is om de haargels en crèmes gelijkmatig door het haar te verdelen en op een manier die de hoofdhuid niet schaadt.

o Kwaliteit

Koop altijd de beste kwaliteit haarborstels voor gezond haar. Als een dure haarborstel goedkoop wordt door inferieure kwaliteit, dan is het beter om hem weg te doen. Aan de andere kant, als een dure borstel goedkoop en goed blijkt te zijn, dan is er geen reden om je zorgen te maken.

o Gebruik

Wanneer u borstels voor haarstyling gebruikt, moet u weten hoe u ze moet gebruiken. De haarborstels moeten op een bepaalde manier worden gebruikt om de beste resultaten te bereiken. Ronde borstels moeten bijvoorbeeld worden gebruikt om het haar te krullen, en schotelborstels moeten worden gebruikt om het haar te drogen.

o Penseel

Er zijn hoofdzakelijk twee soorten borstels. De schabberborstel wordt gebruikt om wild haar te temmen en het haar met zorg te behandelen. De andere soorten borstels worden voor andere doeleinden gebruikt.

o Stichting

Het is raadzaam om bij het aanbrengen een foundationkwast te gebruiken. Als een olievrije foundation op het gezicht wordt aangebracht, zal deze fungeren als een zonnefilter. Als een foundationkwast op de juiste manier wordt gebruikt, zal hij bepalen of het gezicht rond is of niet. De penselen hebben verschillende toepassingen; de blushkwast wordt gebruikt om blush aan te brengen, en de oogschaduwkwast wordt gebruikt om oogschaduw aan te brengen.

Kleur

De kleur van de borstel wordt gebruikt om het haar te drogen en om kleuren te mengen. Als het haar al gestyled is, kan de kleur apart worden vermeld. Als het kapsel echter enigszins onregelmatig is, is de kleur van de make-up van het model nauwkeuriger.

o Styling producten

Sommige stylingproducten hebben unieke eigenschappen. Als je een föhn voor een lange tijd gebruikt, wordt het haar droger. De föhn geeft negatieve ladingen af die zowel het haar als de warmtebron kunnen beschadigen. Als je veel een stijltang gebruikt, gaat je haar pluizen omdat het langer aan hitte wordt blootgesteld. Het gebruik van hittebeschermende producten kan een verdediging bieden tegen schade door hitte.

o Detailhandel

U kunt goede koopjes op koopjes vinden, vooral in discountwinkels. Het verschil tussen een koopjes- en een luxezaak lijkt misschien niet groot, maar er is toch een enorm verschil. De meeste luxe winkels hebben meer merken en accessoires op voorraad dan een koopjeswinkel. Als je toch een goede deal vindt op een niet bestaand merk, is de kans groot dat je er een paar m

lees meer:

  • Verborgen camera kopen
  • Fm bluetooth