Hair Transinter

Hoe gezond en fit te zijn

gezond

 

Natuurlijke gezondheid: de effectiviteit van preventieve gezondheidszorg blijft een veelbesproken onderwerp, ondanks de dramatische toename van het publieke bewustzijn en de uitgaven. Preventieve screening is niet alleen voor baby’s en kinderen, of alleen voor mensen die gevoelig zijn voor technologie. We kunnen allemaal profiteren van preventieve gezondheidszorg door gezond te leven, gezond te eten, te sporten, handen te wassen en meer.

 Access bars class: hoe kan een preventief gezondheidsprogramma obesitas bij kinderen helpen voorkomen?

Alleen al in de Verenigde Staten is het percentage zwaarlijvigheid bij kinderen de afgelopen 10 jaar verdrievoudigd. Het aanmoedigen van regelmatige gezonde activiteiten kan helpen, maar het is nog steeds niet genoeg. Tenzij deze activiteiten voldoende tijd inhouden voor lichaamsbeweging, leren en spelen, en tenzij ze worden onderwezen door verzorgers, ontwikkelen kinderen mogelijk niet de motorische vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan activiteiten die ze leuk vinden. Ouders en verzorgers die hun kinderen discreet in de gaten houden tijdens georganiseerd spel en activiteit, kunnen effectiever zijn in het bevorderen van lichaamsbeweging, gewichtsverlies en het verbeteren van eetgewoonten dan ouders die uw kind met geweld gezonde gewoonten aanleren. Stel jezelf de vraag: wat zijn hun favoriete bezigheden tijdens het spelen en wat vinden ze het leukst om te doen? Kinderen van tegenwoordig zijn technisch onderlegd, altijd bang voor technologie en gebruiken gewoon de nieuwste en populairste gadgets of services naast hun gezicht. Hier zijn een paar manieren om ze via verschillende media te bereiken en zowel hun gamegeest als hun conditie te vinden.

TV en visuele effecten: voeg het plezier toe van elke game die je op je tv ziet. Externe video-effecten (ook bekend als boosters, effecten, enz.) kunnen worden gecombineerd tot een geweldige ervaring voor kinderen. Denk aan alles wat lasers, ruimteschepen, gevechten, effecten en speciale effecten te bieden hebben. Het brede scala aan video-effecttechnologieën heeft een hele industrie voor kinderamusement gecreëerd. Om nog maar te zwijgen van de vreugde voor de ouders.

Microbe Battle: Door buiten te spelen, leren kinderen om openlijk met andere kinderen te spelen, maar ook om te concurreren, waarbij ze hun hele lichaam gebruiken om te winnen. Dit creëert een sfeer van plezier en competitie, wat hand-oogcoördinatie, moed en vaardigheid bevordert.

Neem een duik in het zwembad: Of het nu gaat om een tafelvoetbaltoernooi, een spelletje biljart of gewoon een uurtje luieren, neem een duik in het zwembad om te ontspannen, in vorm te komen en af te vallen. Water voegt therapie toe aan een training, waardoor het veel leuker wordt.

Probeer een nieuwe sport: er gaat niets boven een pauze nemen van wat je aan het doen bent en een nieuwe activiteit toevoegen die je lichaam zeker energie kan geven. Een lokale markt, ijskom of park kan u een leuke en plezierige training bezorgen.

Probeer nieuwe etnische voedingsmiddelen: Tegenwoordig is de helft van de Amerikaanse bevolking Aziatisch. Ontdek de gerechten van uw keuze. Hierdoor ga je je beter voelen. Koken, hoewel in het begin moeilijk, is uiteindelijk goed voor je gemeenschap. Leer nieuwe etnische gerechten die diepte toevoegen en een positievere impact hebben op uw gemeenschap.

Elimineer deze verspilling: ja! Het is echt belangrijk. Uw kinderen moeten weten dat lichaamsbeweging gunstig is voor hun gezondheid en dat een gezonde levensstijl beter is dan te veel eten: het is gemakkelijk op te nemen in het dagelijks leven en als mensen worden blootgesteld aan chemicaliën uit het milieu (regen, sneeuw, enz.), enz.) het zal heel moeilijk zijn om de weg terug te vinden.

Probeer nieuwe dingen: Met mijn schema is het uiterst belangrijk om nieuwe dingen te proberen. Je hoeft niet per se mee te doen aan de nieuwste gezondheidsgekte, maar probeer het in ieder geval. Ik ben blij dat ik ben overgestapt op hardlopen. Dat is iets wat ik kan doen in 5 minuten naar muziek luisteren, de tijd controleren en de rest van de dag hardlopen. Je zou kunnen zeggen: “Ja, ik heb 15 minuten gerend. Niets. “; het werd echt een “liefdesrelatie met hardlopen” 😉

Doelen stellen: Met dat brandende verlangen en de steun van een doorgewinterde hardloopliefhebber is het gemakkelijk om een langetermijndoel te creëren Ze zeggen niet hoe lang of hoe veel rondjes moet je lopen maar dat vind ik het belangrijkste Het begint al te branden Pak die lens en richt erop Wie weet? Misschien wordt het iets om je petje af te doen.

Zorg voor een gezonde balans tussen leven en fitheid: Een gezond leven leiden en in goede conditie blijven is erg belangrijk voor uw gezondheid. Plezier hebben en je gevoelens kunnen uiten is ook belangrijk. Ga uit, wees bij je familie en vrienden en geniet van het leven. Het is zeer belangrijk. Als je bent waar je moet zijn, moet je stappen ondernemen om daar te komen, gezond en fit.

Als u op mij lijkt, vindt u het misschien moeilijk om tijd in te plannen voor lichaamsbeweging en is de kans groter dat u zich op uw activiteit van de dag kunt concentreren.