Hair Transinter

Hoe kies je het juiste haar

Good hair day

 

uitgerust en klaar om te gaan

Voel je het momentum van succes als je na een geslaagde training de deur uit stapt? Als de training klaar is en je honger naar meer onstilbaar is, is het laatste wat je wilt dat dat in de weg staat. Gelukkig heeft Good Hair Day dat mogelijk gemaakt. Good Hair Day is een bedrijf dat haar klanten altijd aanmoedigt en helpt om het beste uit hun professionele training en hun persoonlijke stijl te halen. De Good Hair Day stylist is beschikbaar om te helpen als je op zoek bent naar een complete verandering of update van je look, maar veel andere merken bieden ook styling services aan.

Dat betekent dat hoe traditioneel je stijl ook is, een beetje zout en poetsmiddel is alles wat je nodig hebt om je te transformeren. Wat je stijl ook is, je kunt een stylist vinden om het te perfectioneren. Laat ze je helpen de look te vinden die bij je past.

Stijlen en typen

Niet elke vrouw kan zomaar kiezen voor een steil kapsel. Dat wil niet zeggen dat andere manieren van stylen niet werken. Afhankelijk van je gezichtsvorm, zijn er verschillende stijlen voor elke gelegenheid.

Soorten haar

Om een look te vinden die bij je past, moet je eerst bepalen welk haartype je hebt. Oh, ik weet zeker dat we allemaal mensen hebben ontmoet die haar hebben dat permanent krult of gewoon nooit in een rechte vorm groeit. Als jij dat bent, zal het type haar dat je hebt je helpen beslissen welke kapsels of stijlen voor jou werken.

Pixie Cut

De pixie cut is relatief een beginners kapsel. Hoewel het een geweldige manier is om je haar te laten knippen, is het ook een van de moeilijkst te onderhouden. Voortdurend opnieuw Pixie Cut haar moeten knippen is een gedoe. Als je het niet mooi vindt, moet je het laten uitgroeien of een weave laten plaatsen. Beide zullen pijnlijk zijn.

Lang Haar

Lang haar kan, wanneer het perfect geknipt is, bijna onmogelijk te hanteren zijn. Het is moeilijk om er voortdurend mee om te gaan en bovendien moet je het voortdurend met chemicaliƫn besproeien. Als u al lang droomt van perfect lang haar, is het tijd om er klaar voor te zijn. Fabulous Semi-Permanent Luxurious Hair zal uw nieuwe beste vriend zijn. Deze verbazingwekkende haarkleuring zal uw kroonjuweel prachtig maken en uw ware ondode ontdekken. Lang haar hoeft niet saai, moeilijk of vervelend te zijn. Met deze fantastische Luxurious HairTips is het makkelijk om het prachtig te maken.

Kort Haar

De korte bob is gemakkelijk te onderhouden, en toch is het ook een van de meest populaire. De reden? Het is chic, sexy en handig. Het is geschikt voor alle soorten, maar het is perfect voor vrouwen die heel kort haar hebben. Het basisconcept is hetzelfde als hierboven vermeld. Als je kort haar hebt, is het makkelijk te beheren. Toch zijn de resultaten verbluffend. Als het haar goed geknipt is, ziet het er glad en magisch uit. Net als magie heeft het zo’n heerlijke geur. Laat je pure schoonheid deze zomer stralen met deze geweldige haarkleuringen.

hoofden draaien

Het begon allemaal met de pixie snit. Het idee was om een statement te maken. Barbie was de eerste met een pixie coupe in 2005. De prinses durfde niet gezien te worden met een langere bob omdat het leek alsof het haar missie in het leven was om alles wat ze zag aan te staren. Toch was in 2006 een langere bob helemaal in. Je kon er een elegante look mee bereiken.

Barbie met krulspelden

In 2006 werd Barbie gevraagd model te staan voor een kledinglijn en in plaats van eruit te zien alsof ze net uit bed kwam rollen, had ze haar beroemde krullen. Dit stond in schril contrast met de overdreven strakke bobs die vaak op tv te zien zijn. Het leek wel of iemand haar had uitgerust met Designer Saks Value St. Iedereen kon er maar niet over uit. Het was alsof speldenkrullen niet zo hot waren. Je kon er niets aan doen dat ze tegen je kleding schuurde, maar de mensen waren te laf om het ook echt te doen.

de wash and go

Het idee om in een mum van tijd van je wortels af te moeten was te ideaal om ooit te gebeuren. In 2006 liet Victoria Beckham de wereld kennismaken met het wash and go kapsel. Het is het best te omschrijven als je haar niet te lang laten zitten. De bovenkant zou niet te zien zijn terwijl je een kam en een handdoek door je haar haalt. Het lijkt alsof je net onder de douche vandaan komt, maar je krullende haar komt weer tot leven.

Een beweging tegen de klok in

Aan de andere kant, als u niet wilt dat de krullen weer gaan groeien, zou u de tegen de klok in beweging kunnen proberen. Borstelen onder de douche en door het haar, zelfs als je net gedoucht hebt, kan de follikels activeren om te groeien, en de wortels omhoog duwen. Deze manier van haarstijl zou kunnen aanslaan, maar een beweging met de klok mee rechttrekken.

Lees meer:

Kappersbenodigdheden

Kappersproducten