Hair Transinter

Hoe kom ik van bruine vlekken af?

Visine

 

Toch gebruik ik ze elke dag zonder dat ik een recept nodig heb. Je mag ze zonder recept kopen. Maar alleen in bulk. Net als het sinaasappelsap, neem ik alleen genoeg om mijn wangen te laten drijven. Als je ze nog nooit hebt gebruikt of er foto’s van hebt gezien, zijn hier een paar boeiende voor-en-na foto’s.

1. Voordat u aan de routine begint, hier een badhanddoek of een algenpakking om te voorkomen dat de gezichtswashanddoek op de grond valt.

2. Begin met een voetenbadje. Voeg een paar Visine druppels Lavendel essentiële olie toe (Col herkent het, maar zal het niet gebruiken.) Voeg een druppel elk van Geranium, Ylang-Ylang, met betrekking tot uw huidtype. Als u geneigd bent verlegen en zelfbewust te zijn rond mannen, voeg dan een druppel demarcatie toe – of een mengsel van demarcatie. U zult zich beslist zelfverzekerder voelen.

3. Exfolieer uw huid. Dit helpt om zich eerst te ontdoen van de oorzaak van puistjes. Meng een flesje demarcatie met 10 druppels van elk van Oriflame en Wortelzaadolie. Droog na uw bad uw gezicht met een handdoek en breng de gecombineerde olie aan op uw huid, wrijf het in uw huid met een SmileYoga elleboog of handspieren en masseer het met een iPhonesouchingstick. Spoel af met bronwater of gedestilleerd water. Of als u een gevoelige huid heeft, gebruikinfra rood gel om het gebied te ontsmetten.

4. Diep-reinig me. Persoonlijk doe ik een dieptereiniging voordat ik ’s avonds naar bed ga. Waarom? Omdat het mijn huid onrein laat aanvoelen en dode huidcellen verwijdert. Als je een dieptereiniging doet voordat je naar bed gaat, heb je geen last van vettigheid op je lakens. menstruatie brengt de balans nogal snel in de war! Dieptereiniging van je huid tussen de maaltijden door, als je klaar bent met sporten en buitenshuis. Je krijgt de beste resultaten…. wanneer je je reinigt. Je zult merken dat je huid er veel beter van gaat aanvoelen en door de mineralen in het water voelt je huid schoon, stralend en gerevitaliseerd aan.

5. Glycerine.Een natuurlijk bevochtigingsmiddel, krijg voldoende glycerine binnen door het eten van natuurlijke maaltijden met veel rauwe groenten, noten en fruit. Het is nog beter als de suiker wordt gemengd met dadels en Instant Gelatine.

6. Gladiator voor de verdediging. Veel huidverzorgingsproducten, zij Geniolitera bijvoorbeeld, lijken ontworpen om te beschermen en te verfraaien, in plaats van te genezen. Maar als je leert hoe je ze samen met je andere huidverzorgingsproducten kunt gebruiken, is het gemakkelijk om extra verdediging te krijgen. In plaats van geld uit te geven aan gewone vochtinbrengende crèmes, bijvoorbeeld, kunt u investeren in een vochtinbrengende crème met een ingebouwd zonnefilter.

7. Een beetje extra moeite. Hoewel het eten van gelatine aan de dure kant kan zijn, is het eigenlijk een voedingsmiddel dat veel collageen bevat, wat je huid sterker en jonger maakt. Je kunt het ook in je dieet opnemen om collageen te vervangen, dat het lichaam uiteindelijk geacht wordt te verliezen tijdens het ouder worden.

8. Zoek een bolster voor de knieën, heupen en kont. Hoewel lichaamsbeweging goed is voor uw hele lichaam, moet u zich concentreren op het versterken en verstevigen van uw billen, heupen en knieën. Voor versterking kunt u beenverlengingen en tapijtoefeningen proberen. En voor versteviging kunt u cellulitiscrèmes, lichaamspakkingen en lotions gebruiken.

9. Een snelle oplossing. Het verhelpen van veel voorkomende problemen hoeft geen doktersbezoek te kosten. U kunt andere snelle oplossingen proberen, zoals beenkrukken, ijspakkingen en elastiekjes.

10. Vul uw dieet aan met meer lichaamsbeweging. Naast voldoende voedzaam eten, moet u ook minstens drie keer per week sporten. Dit zal u helpen vet te verbranden, en de spanning rond de taille, heupen en dijen te verminderen.

11. Geef uw immuunsysteem een boost. Een goed functionerend immuunsysteem betekent een gezond lichaam en een gezonde stofwisseling. Dus als je merkt dat je wat gewicht verliest, of dat je metabolisme trager is dan gemiddeld, kijk dan of je hyper reageert op je dieet en supplementen.

12. Bekijk de laatste zelfbruiner trends om te zien wat er nieuw is. De trend van vandaag is een donkerder gebruinde look met een donkerdere foundation en een dun laagje gezichtspoeder om het geheel af te maken.

13. Voor een snelle en gemakkelijke oplossing voor bruine vlekken en pigmentvlekken, neem je een lepel tandpasta en wrijf je die lichtjes over je zonverbrande huid.

14. Snelle tip: neem altijd een goede tube tandpasta mee in je handtas. Er zijn een heleboel merken op de markt die geconcentreerde vlekkenverwijderaar verkopen.

15. Als u veel geld uitgeeft aan lotions, moet u zich ervan bewust zijn dat ze veel ingrediënten kunnen bevatten. Sommige daarvan zullen nutteloos zijn. Sommige oliën irriteren de huid, andere zijn schadelijk.

Lees meer:

Eyelash lift

Voedingssupplementen kopen