Hair Transinter

Hoe maak je het scheermes schoon?

Kapper Vlaardingen Centrum

 

 

 

 

 

Voordat u naar het scheerapparaat gaat, moet u het gebied waar u gaat snijden of trimmen wassen. Het gebied goed wassen en schoonmaken is belangrijk om infecties te voorkomen, en om ervoor te zorgen dat het scheermes soepel over de huid glijdt. Het is ook belangrijk om het gebied goed af te drogen, en te vermijden dat het water ellebogen boven uw middel komt. Vochtige lucht van de douche houdt het gebied vochtig, maar niet te nat, dus plan niet om een lang bad te nemen als je gaat voor een trimbeurt.

Een borstel met echt haar is ook goed te gebruiken om het haar na het scheren terug te kammen. Het haar blijft dan namelijk stevig op de huid liggen zeggen vele kappers, en je hoeft niet met je hand te vechten om het onder controle te houden.

Begin met het kiezen van een klein gebied, bijvoorbeeld je bikinilijn, en werk van daaruit verder. Gebruik altijd lange gelijkmatige streken en scheer in de richting waarin het haar groeit. Probeer je niet te concentreren op de gevoelige delen; het schaamhaar is behoorlijk hard om mee om te gaan.

Als u een elektrisch scheerapparaat gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het schoon is en dat het mesje verstelbaar is. Om het scheerapparaat schoon te maken, moet u het in een bak met water met zeep spoelen en het proces herhalen. Als uw scheerapparaat een schakelaar heeft, moet u die voor de veiligheid in een stand laten staan die niet te hoog is.

Deze scheerapparaten zijn meestal verkrijgbaar op netvoeding en zijn prachtige kleine apparaten die ideaal zijn voor zowel thuisgebruik als op reis. De technologie in deze apparaatjes is verbazingwekkend; ze zijn net zo veilig in het gebruik als gewone scheerapparaten, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over de chemicaliƫn.

De markt wordt overspoeld met verschillende soorten mesjes waaruit u kunt kiezen. Sommige hebben onbeschermde mesjes, waardoor ze ideaal zijn voor het scheren, maar zachter zijn en minder snel snijwonden veroorzaken. Er zijn wegwerpscheermesjes, die worden geleverd met een borsteltje en zijn duurder. Dan zijn er wegwerpscheermesjes die worden geleverd met een gegraveerde sleutel, die uniek is en een moeilijkere hardere behuizing heeft. Tenslotte zijn er mesjes met een bedekte kop, die de kruin van het hoofd beschermen en een Nano-Conditioning behandeling geven.

Uitschuifbare messen

De afneembare mesjes zitten meestal zelf verborgen in de dop van het scheerapparaat. Er zijn fabrikanten die reclame maken voor scheermesjes met afneembare dopjes, maar dat kunt u beter vermijden, want dat is niet altijd het geval. De stoffen die het scheermesje soepel maken zijn niet bepaald sterk, en ze kunnen worden aangetast wanneer u de gevaarlijke druk uitoefent, wat soms inkepingen kan veroorzaken.

Dus, als je te maken hebt met een elektrisch scheerapparaat, zorg ervoor dat de dop is veilig voordat u het op te slaan in het scheerapparaat. Sommige fabrikanten bewaren het scheerapparaat in het opbergbakje, maar dat is niet altijd veilig. lithium-ion batterijen zijn de batterijen die de meeste mensen gebruiken. Vergeet niet de stekker uit het stopcontact te halen en het scheerapparaat te laten afkoelen alvorens het op te bergen.

De scheermesjes schoonmaken

Omgaan met het kleine stukje haar dat in de beet van het scheermesje zit, of wat de landingsbaan wordt genoemd, is niet zo eenvoudig als het klinkt. Vuil of niet uitgekamd haar kan vast komen te zitten in de mesjes van het scheermes, en dat kan leiden tot infectie of huidallergie. Het scheermesje eruit halen kan een andere manier zijn om dit probleem te verhelpen. Maar vergeet niet om het scheermesje goed schoon te maken, want als je een ongebruikt scheermesje in het bos laat liggen, kan er een kleine bosbrand ontstaan. Altijd uitvoeren van het wassen en reinigen van de scheermesjes voordat u het opbergt, en doe het zorgvuldig.

Het scheermes scherp houden tijdens het schuimen

Was het scheermes alleen met het scheerschuim, nadat overtollig schuim is verwijderd door in het scheermesje te knijpen. Laat tijdens het scheren het mesje minstens 2 minuten in het haar zitten.

Voel de sensatie van het mes dat door je huid gaat.

Voel de sensatie van het mes dat door je huid gaat.

lees meer:

Herenkapper Vlaardingen
Kapper Maasland