Hair Transinter

Hoe stop je een slechte gewoonte?

Nagelbijten behandeling

 

Soms is iemand zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek, en steken de nagels uit de huid om hem daaraan te herinneren en moeten ze worden weggekrabd als het gesprek voorbij is. Zo wordt de gewoonte een onbewuste uiting van onzekerheid, die de persoon eraan herinnert dat hij/zij zenuwachtig is en dit probeert te verbergen.

Een belangrijke overweging bij het ontwikkelen van een oplossing voor het probleem is het feit dat nagelbijten een gewoonte is. Het is gemakkelijk voor een gevestigd persoon om de gewoonte of herinnering te doorbreken.

EEN LEUKE GEWOONTE IS EEN GOEDE GEWOONTE

Een gewoonte is een patroon dat je herhaaldelijk goed kunt doen. Slechte gewoonten zijn die waarvan je weet dat je ze moet doorbreken. Denk maar aan de laatste keer dat je je hond een slecht dieet gaf of een kleine techniek gebruikte om een gênante fout te verbergen, en dat voelt echt, echt slecht, nietwaar? Dus ik denk dat we gerust kunnen zeggen dat goede gewoonten niet zo slecht zijn, en slechte gewoonten schadelijker.

Het kan zijn dat je niet op je nagels bijt omdat je het stiekem prima vindt, maar na verloop van tijd, echt maar een paar uur, kan het zijn dat je uit zelfbeschermende angst je nagels gewoon wilt verstoppen, en erop gaat bijten. Dit is een schadelijke gewoonte die zeer snel kan worden opgebouwd – het kan echt een snelle dwang worden.

Mensen bijten op hun nagels voor allerlei onvolkomenheden — het zien van de muren van een huis, de flits van een camera in een film, of het verwisselen van twee meesters: eten of geld. Het kan ook een gevoel van schuld of zelfverachting zijn; gewoon iets waarvan je weet dat het vermeden moet worden.

WAT TE DOEN

Misschien wil je 1) Jezelf belonen door naar leuke restaurants te gaan, en 2) Moeiteloos de slechte gewoonte vernietigen door hem te vervangen door een ander, meer aanvaardbaar gedrag of gevoel.

Je zou jezelf kunnen belonen met een speciale traktatie, zoals een nieuwe woordpuzzel, of een nieuw muziekstuk als beloning voor het maken van je gewone huiswerk. Je zou de chocolade kunnen beperken met een onsmakelijke traktatie zoals snoep, en vermijden het te eten in het bijzijn van je kind. Je zou je schuldig kunnen voelen omdat je op je nagels bijt.

Wil je dat echt weten? Er is maar één manier om een slechte gewoonte volledig te vernietigen, en dat is door hem niet te versterken. Mensen doden slechte gewoontes omdat ze ze versterken, niet omdat ze ze uithongeren.

HET TREKKEN VAN EEN NOODZAKELIJKE BIJT DIE JE NIET BENT VAN

HEART BEAT gem Target!

NICE BITE MEANS THAT YOU ARE NOT B skying marker van HEART BEAT span gemarkeerd als

HARTSLAG huilende zin!

Wees nu voorzichtig en beheers je driftbuien.