Hair Transinter

Hoe u het beste uit uw box-vlechten haalt

Zo doe je dat! Handmade boxer braids ❤ | Maurane Proost

Een van de beste dingen van het hebben van doosvlechten is het gemak van het maken. Je kunt box-vlechten op slechts een paar verschillende manieren krijgen. Er zijn twee manieren om boxvlechten te bevestigen. Om te beginnen is er de 'scrunch'-methode. scrunch wordt gedaan door twee dreadlocks in dezelfde cornrow te krijgen en ze samen te weven tot een grote, meisjesachtige knoop. Het maken duurt langer dan het verwijderen, dus het kan zijn dat je een paar uur nodig hebt om deze stap uit te voeren. Dan draai je je hoofd om totdat de vlechten driehoekig zijn en neem je de tijd om de vlecht te maken. Het kost tijd en geduld om deze vlecht te maken, dus misschien wil je iemand anders meenemen als je het zelf niet kunt.

Er is ook de 'tonen'-methode om boxvlechten te hebben. Deze methode omvat het gebruik van een speciale gel die wordt gemengd met haarkleur. De mix wordt vervolgens aangebracht op de wortels van je haar. Vervolgens voeg je een zuurmengsel toe aan de boxvlechten. Deze methode is sneller en gemakkelijker dan de 'scrunch'-methode, maar vereist nog steeds enige tijd om de vlecht te maken.

Nadat je de verschillende methoden hebt geprobeerd, moet je beslissen welke stijl voor jou geschikt is. Als je hebt besloten dat je de doosvlechten wilt houden, kun je hulp krijgen van een professional om je te helpen ze er tot een X-tijd geweldig uit te laten zien. Als je de box braids wilt verkopen, moet je daar zelf voor zorgen. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om voor de doosvlechten te zorgen.

Een van de beste dingen om te doen is om te investeren in een satijnen kussensloop om te voorkomen dat je haar uitdroogt. Je kunt ook een satijnen zakje kopen om het haar in te bewaren. U wilt deze allemaal hebben om de beste resultaten te krijgen met uw boxvlechten. Als je geen satijnen tas of kussensloop gebruikt, is het misschien tijd om te investeren in een satijnen sjaal.

Eindelijk is het tijd om je haar te versterken! Dit kan door een professionele conditioner te gebruiken. Gebruik een keer per week een masker op zuurbasis om het haar te reinigen en de nagelriemen te verzegelen. Zorg er ook voor dat je je haar diep conditioneert om het sterk en gezond te houden. Je haar zal zwak en broos aanvoelen als het niet goed wordt behandeld. Dat is het moment waarop je eiwitten en/of kwetsbare conditioners aan je haar wilt toevoegen.

Vanaf hier kunt u stappen ondernemen om nieuwe haargroei toe te voegen. Als je besluit je haar 'in' te dragen in plaats van in paardenstaarten of andere stijlen, dan wil je investeren in een paar haarspelden. Haarspeldjes zijn niet duur en zullen uw budget niet schaden. Ze zijn ook zeer geschikt voor het dragen van haarstijlen. Zorg er wel voor dat u hetzelfde type schuifspelden gebruikt als u slaapt. Als je je haar omhoog wilt houden terwijl je slaapt, wil je investeren in twee grote, rekbare haarspelden.

Ten slotte zult u willen nadenken over het toevoegen van een paar items aan uw haarverzorgingsregime. Je zult een soort vochtinbrengende crème willen gebruiken wanneer je je haar wast, en je zult willen stoppen met roken als je dat nog niet bent. Als u een roker bent, moet u weten dat het ook de groei van uw haar kan voorkomen. Dit is de reden waarom ik u aanraad om te investeren in een rookpreventieprogramma op basis van kruiden.

Dit zijn slechts enkele van mijn suggesties om bij wijze van spreken drie vliegen in één klap te slaan. Als u mijn suggesties opvolgt, kunt u het verlies van uw mooie, kostbare haar stoppen en kunt u uw mooie haar sneller laten groeien!