Hair Transinter

Hoe uw gezondheid te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen

gezichts behandeling

Er zijn ook 4 grote organen in het lichaam: slagaders, aders, longen en huid. Elk van deze gebieden heeft gespecialiseerde functies. De bloedvaten rond onze ogen helpen om voedingsstoffen af te leveren aan kleine bloedvaten rond het ooggebied. Deze kleine bloedvaten verliezen hun flexibiliteit naar de uiteinden toe, wat de reden is waarom we donkere kringen onder onze ogen hebben. De vorm van de bloedvaten en de kleine bloedvaatjes maken de insnijding in de huid rond de ogen, die een traanhaak wordt genoemd.

Een normale gezonde bloedcel heeft geen behouden zuurstof. Daarom ziet het bloed er blauw uit. Het bloed rond een bloedcel beweegt bloed naar het hart, en bloed naar buiten. Dit is waarom je huidskleur donkerder wordt als je ouder wordt. Dit is ook de reden waarom je stopt met het produceren van nieuw collageen en elastine als je ouder wordt. Collageen en elastine zijn eiwitten die de huid bij elkaar houden. Als de huid ouder wordt, houdt hij minder van deze eiwitten vast, wat leidt tot rimpels en verslapping. Gelukkig kunt u voedingsstoffen toedienen die deze uitputtende toestand helpen herstellen.

Er zijn veel voedingsstoffen die helpen om het bloed te revitaliseren en de huid te verjongen. Gelukkig zijn veel van deze voedingsstoffen te vinden in één enkel voedingsmiddel. Dat voedsel is fruit en groenten. Je weet waarschijnlijk al dat sommige soorten fruit en groenten veel vitamine C bevatten, en allemaal bevatten ze andere vitaminen en mineralen. Diezelfde groenten en fruit zijn zeer rijk aan kalium en ijzer. Er is één soort groente en fruit dat rijk is aan zowel vitamine A als vitamine C, en dat is watermeloen.

Groenten en fruit die veel vitamine A en C bevatten, helpen vrije radicalen te neutraliseren. Deze vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor het creëren van cellulaire toxines. Eenmaal geneutraliseerd, zullen de vrije radicalen uit de huid en het lichaam verwijderd worden. Dit kan worden bereikt met de juiste voeding.

Andere mineralen en voedingsstoffen die schade aan het celmembraan helpen herstellen en de gezondheid van de huid verbeteren zijn biotine, bètacaroteen en silica. Als je een dieet volgt dat rijk is aan deze voedingsstoffen, verbeter je de bloedsomloop in je lichaam, de gezondheid van je cellen en, nog belangrijker, van je huidcellen. Op die manier zul je in staat zijn dode huidcellen af te stoten en nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken.

Er is nog iets waar we ons allemaal zorgen over moeten maken, en dat is de hoeveelheid stress in iemands leven. Het zit zo, als je te veel stress hebt, gaat je lichaam overactief reageren. Het begint dingen af te breken, inclusief je huidcellen. Het eindresultaat: een oude, beschadigde huid.

In principe is de belangrijkste functie van de huid om ons te beschermen tegen dingen die ons kunnen schaden. Maar als de huid teveel schade oploopt door te veel factoren – gezondheidsproblemen, milieuvervuiling, zonlicht, enz. — begint de huid dat beschermende karakter te verliezen. Het gevolg is dat de huid er oud begint uit te zien en er rimpels, fijne lijntjes en verslapping ontstaan.

Om dit om te keren, moet je de natuurlijke veerkracht en het vermogen van de huid om zichzelf te genezen herstellen. Ja, dit betekent dat je serieus “werk” moet verrichten om de vrije radicalen en toxines tegen te gaan en je vrij te maken om op een meer volwassen niveau te functioneren. Het betekent dat je echt gezond voedsel, groenten en fruit moet eten, in overmaat, om de huid in staat te stellen haar werk te doen en je te beschermen tegen schade.

Als je niet zeker weet welke groenten en fruit je moet eten, ga dan naar je plaatselijke voedingscentrum en vraag onderzoek naar hun voedingsgids voor gezonde groenten en fruit. Je zult merken dat het eten van gezond en biologisch voedsel voor langere periodes, je zal helpen om je gezondheid drastisch te verbeteren en de tekenen van veroudering op je Gezichtsbehandeling Nijmegen en lichaam te verminderen.