Hair Transinter

Hoe verwijder je een tatoeage?

Tattoo shop Arnhem

 

 

 

 

 

 

Veel mensen vragen hoe ze een tatoeage kunnen verwijderen. Nou, het antwoord op die vraag is vrij eenvoudig. Als u er zeker van wilt zijn dat de tatoeage van de huid kan worden verwijderd, moet u een cosmetisch chirurg raadplegen.

Er is veel discussie over hoe sterk een tatoeage is. Sommigen beweren dat een tatoeage zo sterk is dat hij nooit met laser zal worden verwijderd. Terwijl anderen beweren dat het vervagen van een tatoeage een proces is dat zwak of zelfs onmogelijk kan zijn. De waarheid is dat een tatoeage onder de huid onzichtbaar is, en als het eenmaal is geïnkt, zit het vast. Gewoonlijk zal een tatoeage in drie fasen vervagen: de eerste, of vroege, is de donkerste. De tweede fase, de late, is de witste, en tenslotte de laatste, ultieme fase van het vervagen, is de diepste. Een tatoeage zal van nature langzamer vervagen dan een dunne laserlaag ooit zou kunnen wegnemen. Als een laser verwijderingssysteem wordt gebruikt, zal het eerst de waarschijnlijke plaatsen scannen om te wissen, en het kan nodig zijn om plekken na verscheidene behandelingen bij te werken. Als er geen laagje onder de huid wordt geplaatst, zal de laser warmte rechtstreeks in de dermis sturen, wat roodheid en zwelling veroorzaakt gedurende een dag of twee. Zodra het laagje bij de volgende behandeling is aangebracht, zal de roodheid beginnen te vervagen. Ook werd de oorspronkelijke laserbehandeling (in het begin tot het midden van de jaren 1990) uitgevoerd met lasers die niet goed compatibel waren met het natuurlijke weefsel (canthaxanthine, dat vooral in bewegende huid in theolaire en gezichtsweefsels wordt aangetroffen). Dit betekende dat de laserbehandelingen met een hoger vermogen konden plaatsvinden, en dus pijnlijker waren.

Nu u weet hoe laserverwijdering werkt en waarom het niet zo effectief is als harsen, overweegt u misschien om het om cosmetische redenen te laten doen. Twee goede opties zijn de hybride methode en elektrolyse.

Laserontharing, voor zowel vrouwen als mannen, werkt het best op donkere haren. De reden hiervoor is dat de laser richt zich op het donkere pigment , en haar donkere pigmenten zijn het gemakkelijkst te richten dan de lichtere haren . Aan een kant nota, als je vegetariër bent of tegen dierproeven, dan is dit waarschijnlijk niet een goede optie.

Er zijn nog minder succesvolle methoden van ontharen bij een verwijderen die kunnen worden gedaan vanuit het comfort van uw eigen huis. De eerste optie is het gebruik van een ontharingscrème. Helaas moet u, zoals hierboven vermeld, verschillende crèmes en technieken uitproberen om te zien wat het beste werkt. De duurdere modellen hebben actieve chemicaliën die het haar oplossen in plaats van het alleen maar te verwarmen. Er is minder kans dat uw huid reageert op het verhittingsproces en veel van deze crèmes hebben geurstoffen die ruw voor uw huid kunnen zijn. Gelukkig is er een eenvoudigere en natuurlijkere manier om dit haar te verwijderen.

Aangezien de wortel van een haar ervoor zorgt dat het teruggroeit, geldt dat hoe langer het haar is, hoe meer van de wortel de hergroei veroorzaakt. Simpel ik weet het, maar geloof me – het gebeurt. Als je het haar bij de wortel weghaalt, valt het langzamer uit en blijft het langer weg.

Een andere goede optie voor lichaamshaarverwijdering is harsen. Pas alleen op dat je geen gebied onder de huid krijgt, want het kan moeilijk zijn om er grip op te krijgen. Wanneer u de wax eraf trekt, verwijdert u het haar vanaf de wortel. Helaas is het geen permanente methode van ontharen, omdat het de haarfollikel vernietigt.

Laserontharing is een populaire methode aan het worden omdat het snel en zeer doeltreffend is. Het is te moeilijk om zelf te gebruiken, omdat er een laser voor nodig is die u kunt aanschaffen en u naar een professional moet gaan om hem te gebruiken. Het is ideaal voor grotere gebieden omdat het elke haar tot honderd seconden behandelt.

Elektrolyse gebeurt door kleine naaldjes in de haarzakjes te steken en elektriciteit aan te leggen om de haarwortel te doden. Aangezien het met elektrische middelen wordt gedaan, is het erg duur en moet u er uren voor zitten om het gewenste effect te bereiken.

Elke hierboven genoemde methode heeft zijn eigen voor- en nadelen. U moet uitzoeken welke methode voor u de juiste is als het gaat om ontharing. Je kunt niet zomaar een methode van het net plukken en die gebruiken. De juiste methode zal bij u en uw behoeften passen. Nogmaals, het hangt af van de persoon. Sommigen willen permanent ontharen, terwijl anderen slechts tijdelijk van hun haar af willen.

lees meer: