Hair Transinter

Kapsalon Haarstylist

Kapper Spijkenisse

 

 

 

 

 

 

Dof haar en slecht uitziend haar.

‘Dof’ is een beladen woord dat we allemaal wel eens tegenkomen. Dof haar wordt niet veroorzaakt door een gebrek aan glans. Je haar heeft veel licht nodig, en dat is wat de lampen in je kapperszaak en salon kunnen bieden. Dof haar is meestal dof van kleur, en heeft minder glansklieren. Haar dat op die manier dof is, kan ongeschikt zijn voor bepaalde kapsels, en ziet er zeker niet mooi uit.

De kleur van uw haar kan niet uitgewassen zijn, maar het kan wel dof zijn. Zelfs als het niet dof is, kan het plat zijn, en mist het volume. Dit is waar de hulp van een professionele stylist in een kapsalon om de hoek komt kijken. De professionele stylist zal u de look kunnen geven die u altijd al wilde, en die glamoureus en stijlvol is.

Geschoren en heel kort haar.

Zowat elke kerel of meisje heeft wel eens last van dof, plat of kort haar. Het kan voor sommige jongens en meisjes een HEEL groot probleem zijn als ze op zoek zijn naar een vervanger voor hun haar dat te kort is. Veel jongens en meisjes zijn bang om hun haar te kort te knippen omdat het er jongensachtig uitziet. Het is erg kort, en erg steil, zonder enige dimensie. Dit is waar een goede haarstylist in een kapsalon om de hoek komt kijken. Zelfs als je haar te kort is, zal een goede haarstylist er samen met jou voor zorgen dat het er aantrekkelijk uitziet. Als uw kapper uw kapsel beu is, kan hij of zij u waarschijnlijk helpen om uw haar te laten groeien, als u dat wilt.

Een professionele haarstylist zal u altijd het beste advies geven over de verzorging van uw haar. Hij of zij kan u interessante stylingideeƫn aanbevelen en ook andere manieren om uw haar beter te verzorgen.

Als u nog nooit naar een kapsalon bent geweest, of er nog niet veel van hebt meegekregen, waag het er dan vandaag niet op. Het is een goed idee om naar een salon van topkwaliteit te gaan en een geraffineerde stijl te laten aanmeten door een haarstylist die bereid is om mooie huisbezoeken af te leggen. Het is ook belangrijk te weten dat stylisten die het te druk hebben of andere verplichtingen moeten nakomen, niet altijd op wisselende klanten kunnen werken. Ga met je vaste stylist om de tafel zitten en vraag naar wisselende klanten.

Op die manier kunt u het meeste uit elk bezoek halen. De stylist kan u tips geven over hoe u er zowel thuis als bij de volgende afspraak op uw best kunt uitzien.

Waar vind je zo’n stylist?

Je plaatselijke kapper zou je goed advies moeten kunnen geven over je persoonlijke stijl, en misschien wat suggesties over coupes en stijlen die bij je passen.Hier is nog wat hulp voor je om een goede kapper te vinden.

Vraag je vrienden waar ze naar de kapper gaan.

Veel van je vrienden zullen details hebben over de stijl die zij mooi vinden. Als je op internet rondkijkt, kun je foto’s van verschillende stijlen zien. Je kunt geen afspraak maken met een kapper, en dan vertellen wat je wilt. Tenzij je een heel goede vriend bent, is de kans groot dat je vrienden de informatie zullen doorgeven aan je kapper.

Maak je haar schoon voordat je het gaat kleuren, bij voorkeur de dag ervoor.

Maak een afspraak voor een ander kapsel, en bekijk de verschillende salons terwijl je daar bent.

Als u in een hippe buurt woont, kunt u overwegen een afspraak te maken in een chique salon. Als je in een koele buurt woont, is er misschien een kapper die je bevalt.

Soorten haarkleuring

Elke kleur heeft zijn eigen type haarkleuring behandeling. Blauw, roze, restauratie, neutraliseren en highlighten zijn allemaal verschillende haarkleurtechnieken. Wat de glans van een kleur beĆÆnvloedt, is de zuurgraad of het residu. Voor een klassieke, jaren-dertig-look bereik je die met zo weinig mogelijk zuurgraad.

Coloristen suggereren behandelingen voor bruine haarkleuring, dat wil zeggen bleken, ontkleuren en neutraliseren.

Voor het kleuren van rood haar raadt de stylist een ‘stay-in-color’ service aan. Dit voorkomt dat de kleurstof vlekken maakt op uw kleding en is een geweldige manier om te voorkomen dat uw haarkleur vervaagt.

lees meer:

Kapsalon Spijkenisse

Kapsalon Oud Beijerland