Hair Transinter

Massage Therapie

Massage Eindhoven

 

 

 

 

 

 

Massage ‘Puzzles and Scrays the…)Het houdt in dat men de exacte methode van massage begrijpt en in praktijk brengt. De massagetherapeut moet elk aspect van de massage precies begrijpen en precies weten wat hij bij elke persoon moet doen. De therapeut moet ook geen vooropgezette noties of een beperkte overtuigingen van wat er wordt gedaan voor elke klant. In tegenstelling tot de populaire overtuiging dat een therapeut meestal de beste massagetechniek voor een klant zal kennen, zal een goede therapeut vrijwel nooit de beste massagetechniek voor elke klant kennen.

Massage ‘Presents to the deformity and the deformity of the,…’Je moet niet geloven dat iemands handicap een bron van frustratie is als je iemand in een rolstoel langzaam ziet lopen met een grote microfoon omhoog voor duizend mensen terwijl hij op een podium over zijn/haar kind brabbelt. Een goede massagetherapeut weigert die techniek te gebruiken. De therapeut begrijpt dat de handicap van een persoon de persoon die een remedie voor zijn/haar ziekte probeert te vinden, niet mag frustreren en dwarsbomen.

Individuen kunnen bijna alles of iedereen, zelfs hun eigen ergste vijanden of grootste klagers, omvormen tot een bron van inspiratie en motivatie. Wanneer een persoon denkt aan alle negatieve dingen over zichzelf, zal een goede massagetherapeut die dingen, hoe klein ze ook zijn, aanvoelen als manipulaties die op een comfortabele manier op een persoon kunnen worden toegepast. Het kan zeker een extra duwtje in de rug zijn om de belangrijkste wens van die cliënt te verwezenlijken. Het kan een persoon YES in het realiseren van iemands hebzucht en voortdurend op zoek naar een meer concreet antwoord op zijn/haar vraag.

Massage ‘Geneest men van de hete, razende planeet’Een goede therapeut houdt dit altijd in zijn achterhoofd: er bestaat niet zoiets als een gezondheid zonder een gelukkig, gezond geweten. Een goede massagetherapeut begrijpt dat er een gezondheid bestaat voor een mens waar woede, depressie en dergelijke het resultaat zijn van een wanhopige poging om zichzelf van ongelukkigheid te genezen. Hij/zij zal nooit een gedachte als ziekte erkennen; hij/zij zal nooit een cliché onverschillig aanroepen of een daad van ziekte begaan bij een persoon.

Een goede therapeut stuurt de persoon nooit naar de sessie met de intentie en de verwachting dat de therapeut de persoon iets zal laten doen. De intentie voor de persoon, die het verzoek om waarheid bevat, wordt in de sessies zelf gemaakt. De cliënt verwacht verandering. Geen enkele patiënt voelt zich ooit gestrest, want als dat al het geval is, dan is het vanwege de weerstand tegen verandering die we individueel kunnen ervaren.

Massage ‘Maakt gezond in plaats van ongezond’Een klant, die een goede massage verwacht, weet dat een nauwkeurig en strikt massageschema kan helpen ziekte te bestrijden. Hetzelfde geldt voor een levensstijl; een goede massagetherapeut toont respect voor, en naast zijn/haar geregistreerde medische deskundigheid en een steeds breder wordende rubik-scotch van holistische, geheel natuurlijke massagetechnieken, zonder oordeel, en brengt dienovereenkomstig een zachte liefde voor en enthousiasme voor massagetherapie over. Deze geoefende, gevolgde technieken werken echt.

Massage ‘Geeft het gevoel niet langer een zieke te zijn’Een volhardende en gezonde massagetherapeut zal erkennen dat de huidige toestand van een persoon hoogstwaarschijnlijk niet overeenkomt met een normale gezondheidstoestand. Hij zal dan aanpassingen maken, zodat de verzwakte gezondheid niet in de weg staat van de ijverige en toegewijde beslissing om op een gezonde manier te vechten. Hij zal doelen stellen en dienovereenkomstig tekortschieten.

Massage ‘Maakt de enige persoon te behagen’ …Een massage therapeut, die zich inzet voor de dagelijkse praktijk van massage, zal gevoelig zijn voor de tijden individuen gemakkelijk gedijen en zijn niet comfortabel in. In sommige gevallen kan het raadplegen van massagetherapeut een ruil zijn voor het niet hebben van iemand om het onderwerp aan te snijden. In sommige gevallen voelt de cliënt zich niet op zijn gemak om over zijn/haar gezondheid te praten zonder de zekerheid dat aan de behoefte zal worden voldaan. Hij/zij gaat daarom terug naar de massagetherapeut. Problemen, die meestal het gevolg zijn van een verkeerde diagnose en allerlei oorzaken, kunnen worden omgezet in tijd- en geldverspilling.