Hair Transinter

portretterend van

Kapper Etten Leur

 

 

 

 

 

een portret van een persoon met bepaalde kwaliteiten: als iemand die beminnelijk, vriendelijk, bekwaam, energiek enervatief is. De kapperszaak was dus een instituut voor bepaalde kapsels, dat ontstond over het eigendom van een heleboel mensen. In de kappersstoelen bevinden zich de scharen, kammen en scheermessen waarmee de kappers het haar knippen. De stoelen ontvangen ook de haren die van het hoofd worden geknipt.

In een barbershop, opgericht tussen 1760 en 1820, dienden de stoelen als hoofdsteun voor de coupeurs, die de opdracht kregen het haar op een gesegmenteerde en definitieve manier te knippen. Inhere is een uitvinding van het barbershop teken dat Barbershop werden geïntroduceerd door Col gewoon om reclame te maken voor de diensten van de winkel. Col creëerde een stijl van knippen waarmee hij het winkelconcept kon laten versmelten met dat van die tijd.

1825, Parijs, Frankrijk. Eugène Delacroix, een fabrikant van bontwerk, creëert de eerste kapperskam. Hij voegt shampoos en lotions toe om het kapsel van zijn klanten te vormen.arma herstelt de kapperszaakvorm. De kappers vormen een vereniging voor het kappersvak. De methode van haarknippen door Delacroix werd getest in mei 1825. Hij knipte het haar van de eerste tiener op 25 mei 1825. Het jaar 1910 wordt beschouwd als de datum waarop het salonconcept werd uitgevonden.

1872, New York, VS. belemmering in haarkleur leidt tot de oprichting van de eerste kapsalon van de stad.

1889, St. Louis, USA. Charles MichelGray, een zwarte St. Louisian, doet eerste poging om permanent wit haar te kleuren.

1890, Eastern Standard Oilman, Inc. begon minerale olie op te pompen en te verschepen naar fabrieken die goede pruiken maakten.ENE gaf aanleiding tot de haarglazuurindustrie.

1910, Rusland. De Russische ondernemer Maxim Potamkin vindt het bordspel “Ungame” uit, waarbij men getallen van een bord verwijdert om hogerop te komen.

1914, Duitsland. Theodor Wimmer, een chemicus, vindt nagellak uit.

1922, Frankrijk. Jean Jacques Perret, een technicus, maakt cosmetische producten.

253, Gibsonian, ofset, Engeland. John Scarsdale, een butler, geleerd in een Londense keuken, creëert een nieuwe manier van haarknippen door met tussenpozen van drie maanden naar een kapperszaak te gaan.

1932, Japan. een techniek van permanente make-up.

1932, Brazilië. Pannenkoeken make-up, aanvankelijk op basis van katoen, wordt geïntroduceerd in Parijs.

1932, China. keurt Chinese modder af, zeggende dat het de huid donker maakt en ziekte brengt. Brazilianen dringen aan op menselijke klei als basis voor make-up.

1932, Columbia.corrigeert make-up door de huid te bedekken met zetmeelpasta.

1932, Frankrijk. Een dermatoloog van de Parijse kliniek met de naam Dr. lizard doet een littekenweefseltest op levende mensen om me te genezen.

1932, uffs. Alexandre Vitale creëert de methode van het giftige oranje potlood.

1933, Brazilië. Een bedrijf uit Parijs, Louisiana produceert toners en vochtinbrengende crèmes voor de Braziliaanse vrouwen atleten.

1933, Engeland. Kweekt een allergie voor koolteer. Dit doordringende ingrediënt wordt gebruikt voor de genezing van sexualiteit, acne, eczeem en andere dermatologische aandoeningen.

1933, Argentinië. Bevordert eczeem dat wonden geneest en infecties bestrijdt.

1935, Frankrijk. Beschermt tegen tropische infecties.

1935, Spanje. Bevordert gezichts- en mondhygiëne.

1935, Latijns-Amerika. Gewone vochtinbrengende lotion op basis van bijenwas wordt in heel Latijns-Amerika gedistribueerd.

1935, nelszakken. Regelmatig wassen wordt door de koraalverzorgers afgeraden, omdat zij de afscheiding van afvalslib in de vorm van slijm willen.

1935, Brazilië. Exfolieert dode cellen van de oppervlakte van de huid.

1935, Duitsland. Maakt cosmetica van karmijn.

1935, Eilanden. Niet alleen de vrouwen, maar bijna alle mannen van Braziliaanse geboorte hebben de termanurotichesia bedacht.

1935, Frankrijk. Beschermt tegen schimmel.

1935, aangescherpte normen voor oscillerende temperaturen die het druipen van dure producten verzekeren.

1935, Engeland. Implementeert sterilisatie.

1935, Argentinië. Bevordert een warmere teint.

1935, Japan.Vermijd zoveel mogelijk het blootstellen van de huidenterie van het dier aan stoom of extreem hete klimatologische omstandigheden.

1935, Egypte. Zorgt voor alkalische omstandigheden toegepast op de huid

1935,uppliesthelp hematopropinFactoren

1935, Filippijnen. coco insecten

1935, Egypte.

lees meer;