Hair Transinter

Schoonheid is in het oog van de toeschouwer.

Kapsalon Gouda

 

 

 

 

 

 

Het is vreemd hoeveel verschillende soorten kapsalons er in de stad zijn. Op sommige dagen is het gemakkelijk een kapsalon te herkennen omdat ze in hoge glazen vitrines voor de deur staan. Als je erover nadenkt, hoeveel zijn er dan echt toegewijd aan het mooi maken van andere mensen en besteden voldoende aandacht aan hun behoeften? Er zijn zo veel salons bijna overal waar je gaat.

Schoonheid, er is één ding dat zeker is, schoonheid is echt, maar de vraag is wat is schoonheid precies? Er kunnen vele manieren zijn om ernaar te kijken. Er is geen goed of fout en het is niet goed of fout. Het is onze taak om het van alle kanten te bekijken en te proberen de schoonheid in ieder van ons te vinden. Zoals het oude gezegde luidt: “schoonheid zit in het oog van de toeschouwer.” We hoeven alleen maar te kijken naar de toeschouwer en de schoonheid in ieder van ons.

Ik denk dat ik niet echt verliefd ben op dit woord, schoonheid. Maar, het is waar dat ik erdoor gefascineerd ben. Omdat ik denk dat het voor iedereen iets anders betekent. Sommigen zouden zeggen dat schoonheid niets anders is dan oppervlakkigheid, maar ik zou zeggen dat het een kern is. Het is een realiteit, het is het leven. Dus, laten we zeggen dat ik een man ben en ik ben op zoek naar een mooie vrouw. Als ze mooi is, dan is ze echt. Zo niet, dan doe ik geen moeite om een mooie vrouw te vinden. Ik kan net zo goed zeggen dat schoonheid in het oog van de toeschouwer zit. Het maakt niet uit of ik de persoon die je bent leuk vind. Het maakt niet uit of ik de persoon die je bent haat. Schoonheid is in het oog van de toeschouwer.

Hoe kan ik nu een mooie vrouw vinden? Misschien zoek ik haar wel tussen al die lelijke. Wie weet, zit er wel een mooie tussen de lelijke. Maar, nee, niet als de lelijke er goed uitziet. Waarom niet? We hebben dat allemaal zien gebeuren. Er was een man die een bruid meenam van het ene land naar het andere. Hij nam haar mee als bruid. Ze was mooi, maar niet mooi. Later, toen ze toch trouwde, kreeg ze een ziekte en stierf. Het was een harde les. De man die haar als bruid had genomen, leefde met haar elke ziekte mee, alsof hij haar echtgenoot was. En naarmate de tijd verstreek, begon hij meer en meer voor haar te zorgen. Hij veranderde haar leven volledig. Hij besteedde alle kosten aan haar en zorgde voor haar, tot hij op het punt kwam haar over te dragen om met een andere man te trouwen. Kun je je het leven van die vrouw voorstellen? Ze moest de pijn verdragen van het verlies van haar schoonheid. Maar ze gaf haar zoektocht naar schoonheid nooit op. Toen ze krachtig genoeg werd, verloste ze zich van al haar pijn. Getransformeerd, is ze nog steeds op zoek naar manieren om mooi te blijven.

Hoe zit het met de man? Is het zo erg om mooi te zijn? De twinkelende ogen, de man geniet van zijn leven. Terwijl de vrouw nederig, vriendelijk en gevend is. Sommigen zijn trouw aan de natuur, ze is geraakt door de liefde voor schoonheid. De natuur heeft deze schoonheid gezegend met een man om lief te hebben. Deze schoonheid is niet aangeraakt met OxyContince, of collageen, of honderd procent natuurlijke ingrediënten. Deze schoonheid heeft de man met ware kleuren aangeraakt.

Schoonheid is in het oog van de toeschouwer. Maar jij zult altijd toeschouwer zijn. Ken je iemands karakter van zijn gezicht? Als je nieuwe mensen ontmoet, kijk dan naar hun gezicht. Als het gezicht een prettige uitdrukking heeft, is de persoon waarschijnlijk gelukkiger en gezonder dan hij/zij normaal is. Als het gezicht een droevige uitdrukking heeft, dan heeft de persoon pijn. Hij/zij kan meer depressief zijn dan hij/zij zich realiseert. Onthoud, schoonheid is slechts huiddiep. Maar, een mooi persoon, hoe lelijk ook, trekt altijd de aandacht. Aandacht en uiterlijk kun je een leven lang houden.

Een mooi persoon heeft altijd iets te leren. Soms, is het niet de jurk, of de juwelen. Het is de persoonlijkheid. Een schoonheid heeft een manier om een ware boodschap uit te stralen.

Iedereen is mooi, zelfs jij weet het niet. Probeer naar jezelf te kijken in de spiegel en zie welke natuurlijke schoonheid er is. Kijk niet naar jezelf van buiten maar van binnen. De buitenkant reflecteert maar een klein beetje. Maar de binnenkant zal er altijd zijn.

Moge je nog vele mooie jaren hebben.

lees meer:

kapsalon gouda 320

beste kapper gouda 30