Hair Transinter

Top 10 Gel Polish Tips

Rubberbase gellak

 

Als je serieus overweegt om gelnagels te laten zetten, is de eenvoudigste manier om gelpolish zelf aan te brengen, het gebruik van een vijl. Voordat u begint met het zelf aanbrengen van rubberbase gellak, wilt u de volgende materialen verzamelen:

– Nagelborstel

– Vera of Everyday Gel

– Top Coat Pools

– Nagelvijl

1. Voordat u aan de slag gaat met uw eigen gel polish applicatie, wilt u de volgende materialen verzamelen:

– Nagelborstel

– Vera of Everyday Gel

– Top Coat Pools

– Nagelvijl

2. Dit zijn de enige voorwaarden voor een gelijkmatige gel polish applicatie. Zoals ik al zei, zijn er vele soorten gellak. Welke u kiest, hangt echter af van uw voorkeur.

3. Een van de beste dingen over het krijgen van gel polish voor nagels is dat je de mogelijkheid hebt om je nagels te verbeteren met prachtige ontwerpen. Gel polish nagels zijn een zeer Poisonian groene kleur. Sommige vrouwen vinden deze kleur extreem sexy, terwijl anderen het beangstigend vinden. Als je van deze kleur houdt, wil je misschien verschillende soorten gel polish ontwerpen uitproberen.

4. Gel polish ontwerpen zijn extreem over-the-top, en meestal gedaan in een salon, waar een ervaren technicus kan de gel polish ontwerp toe te passen. Als je het thuis doet, kun je veel geld besparen en toch die sexy groene kleur hebben.

5. Gelpolish sets worden geleverd in een gewone of een versierde verpakking. De gewone verpakking is gewoon een normale verpakking zonder accessoires. Een voorbeeld van een verfraaid pakket is een opgevuld pakket waarbij de nageltip wordt vervangen door een hartversterker of een andere verdraaiing die tegen een vaste prijs wordt geleverd.

6. Heeft u problemen met lijmen? Gelpolish vereist een acetonoplossing in hoge mate voor het verwijderen ervan. Er zijn oplossingen voor als u zich in deze situatie bevindt, maar als u naar de salon gaat, zijn er hoogopgeleide technici die een acetonoplossing en acetonbestendige nagellak kunnen gebruiken om rubberbase gellak eraf te krijgen zonder uw nagels te beschadigen.

7. Als de in de winkel gevulde fles niet werkt, of als u er niet bij kunt om hem te openen, gooi hem dan weg. Bij de meeste van dit soort producten zit een instructie voor het weggooien.

8. Als je een nail art tip gaat gebruiken, zorg er dan voor dat deze speciaal voor dat doel is gemaakt. Als je hem op normale nagels probeert te gebruiken, zal het niet werken.

9. Tijdens het aanbrengen van de gellak, moet u ervoor zorgen dat u de gellak zorgvuldig verdeelt over de voorgedroogde nagelplaten. Dit is om te voorkomen dat de vloeistof van Laurok ongelijkmatig inwerkt en je onregelmatig uitziende nagels geeft.

10. U moet alle extra gellak van het oppervlak van de nagel vegen voordat u een gel doet. U kunt dit doen met een wattenstaafje of iets dergelijks.

11. Wanneer u uw gellak aanbrengt, probeer u dan te concentreren op het gebied rond de nagelriem. Als u te veel gellak op de huid rond de nagelriem aanbrengt, zal de nagellak zich niet hechten.

12. Verwijder op dezelfde manier de extra gellak van de nagelriem.

Hopelijk zullen deze tips u helpen bij het aanbrengen van gelpolish. Zorg ervoor dat u alle stappen precies volgt voor het beste resultaat. Hopelijk hoeft u dit niet nog eens te ondergaan!

Lees meer:

Biab behandeling