Hair Transinter

Voorkomen van acne en puistjes

Beautysalon Rotterdam

 

Zoals veel gerenommeerde schoonheidsspecialisten zeggen, voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar in dit geval is “voorkomen beter dan genezen”. Baden en gezichtspakkingen kunnen acne en puistjes voorkomen, maar zoals het oude gezegde luidt: “liever voorkomen dan genezen”. Dit gezegde heeft een mooie klank. We voorkomen gewoon dat slechte dingen gebeuren in plaats van ze te genezen.

Vervolgens moet u nadenken over kwaliteit. Wat bedoel ik daarmee? Heel eenvoudig: goedkope producten leveren meestal slechte resultaten op. Aan de andere kant kan kwaliteit ook duur zijn. Er zijn zo veel gerenommeerde producten met verbluffende resultaten. U moet altijd in gedachten houden dat in een beautysalon de kwaliteit altijd beter is dan de prijs.

En wat nog meer? Preventie komt op de eerste plaats zorg. Nou, dat is een no-brainer. Maar, het is ook belangrijk om te weten dat acne en puistjes worden veroorzaakt door een aantal factoren. En, sommige van deze factoren liggen buiten onze controle. Bijvoorbeeld erfelijkheid en hormonen. Aan de meeste van deze dingen kun je echter wel iets doen. Ongeveer 90% van puistjes en andere huidproblemen worden veroorzaakt door hormonale factoren. Je kunt bijvoorbeeld wat supplementen gaan slikken om de hormonen te reguleren. Vaak zijn huidproblemen een symptoom van slechte eetgewoonten. Je kunt dus altijd proberen gezonder te eten en minder vet te eten als je dat wilt. Minder noten en minder vet vlees.

Als u een topische crème gaat gebruiken, moet u ook letten op de ingrediënten. Je moet de whitening factor controleren. Andere ingrediënten kunnen de huid bleken en de huid er erg hard uit laten zien. U moet altijd een whitening crème kiezen die speciaal bedoeld is voor huidproblemen zoals anti-veroudering.

Er zijn veel plaatsen waar u meer informatie kunt krijgen over hoe u uw huid kunt verbeteren. U kunt hierover meer informatie vinden op mijn website.

Lees meer:

Pedicure Rotterdam West

Manicure Rotterdam