Hair Transinter

Hoe kies je de juiste vruchten voor gezichtsbehandelingen

Schoonheidsspecialist Utrecht

 

 

 

 

 

 

Een estheticus is een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in het toepassen van gezichtsbehandelingen en huidverzorgingsproducten om een bepaalde look te bereiken. Zij is geen dermatoloog maar eerder een gediplomeerd beoefenaar van gezichtsbehandelingen. Sommige esthetici zijn zo ver gegaan dat ze laserchirurgie hebben toegepast om huidtags en wratten te verwijderen. de coolste gezichtsbehandelingen gaan veel verder dan alleen de huid diep. Sommige esthetici bieden diepe huid behandelingen om exfoliëren en hydrateren van de huid. Zij bieden permanente haarvermindering behandelingen en kwestie actuele behandelingen ook.

Enkele van de breedst aangeboden behandelingen zijn:

o Diepe Gepulseerde Licht Therapie- het is een niet-invasieve behandeling om zonnebrand en diepe rimpels kan worden verminderd. Het verhoogt de vochtigheid in de buitenste laag van de huid en maakt de oppervlakte van de huid glad.

o Photofacials- het is een niet-invasieve behandeling om littekens en andere kleine oneffenheden te verwijderen. Het is een vrij eenvoudige techniek die weinig tot geen onderbreking vereist. De resultaten kunnen over het algemeen binnen één tot twee maanden worden gezien.

o irale pigmentatieverwijdering- het is een proces waarbij het immuunsysteem van de huid wordt uitgedaagd om voldoende hoeveelheden pigment te produceren om de huid donkerder te maken. Er wordt een serum op de huid aangebracht dat miljarden anti-oxidanten bevat. Het resultaat wordt in een paar weken bereikt.

crème blusher- deze zijn vergelijkbaar met wang kleur items. Ze versmelten met de huid en blijven goed zitten. Gebruik ze wanneer u acne heeft of wanneer u last heeft van hardnekkige zonneschade.

o Bronzer – deze zijn vergelijkbaar met poeders, maar zijn meestal groter. Ze worden vooral gebruikt voor hals en kaaklijn. Ze beschermen de huid en geven ook een speciale gloed.

o kleimaskers- dit zijn zware producten maar worden vooral gebruikt voor de vette T-Zone. Ze exfoliëren de huid en zorgen voor een natuurlijke verbetering.

o sap van fruit- de meesten van ons zijn Voedzame voedende huid rond onze: nek en handen. Maar wacht, net als hoe we bereid voedsel zouden bereiden, zou het niet leuk zijn om hetzelfde te doen op een gezonde huid? Zouden we fruitpuree gebruiken of een pulp? Idealiter zou het allebei moeten zijn. Een maskea zoals wij die kennen, bereid uit fruit en groenten. Maar dat is een veelgemaakte fout. Dus hoe kies je de juiste vruchten voor een gezichtsmasker?

grotere vruchten

Tips:

o gebrek aan pulp of klein stukje

o te rijp

o best indien onmiddellijk gegeten

o best toegepaste stoom

o mag niet rauw zijn

o het best eenmaal per week aanbrengen

o niet in water toegepast

Er zijn enkele gevallen waarin sommige vruchten niet geschikt zijn voor gebruik. Dat zijn:

o stukken fruit die zeker te groot zijn

o stuk dat niet gekoeld is

o Diverse vruchten met zwarte vlekken op de schil

o stukken die te lang zijn ingevroren

o stukken die rijp zijn en garnalen

of rijpe granaatappel

o rubber/appels

o zongedroogd fruit

Als u niet zeker weet welke van de soorten fruit geschikt is voor een bepaald masker, kunt u proberen ze te eten. Fruit dat is voor het koken moet eerst worden geconsumeerd. Dan moet men volgen met degenen die zijn voor consumptie. Het is van het grootste belang om de behandeling precies te volgen wat betreft wanneer en hoe het masker moet worden aangebracht. Een maand voor de eerste ontmoeting of afspraak moet het masker worden verwijderd. Een maand later moet het opnieuw worden aangebracht. Dit zal ervoor zorgen dat het masker niet in verlegenheid wordt gebracht.

o verwijderen/schilderen

o blaasvorming

o regen

o uitdunning

o blaarvorming/zwelling

om eventuele acne te verergeren

o banden en ontstoken

o menstruatie

Omdat geen enkele vrucht dezelfde huidbeschermende eigenschappen heeft, moet gebruik worden gemaakt van de vruchten die het langst houdbaar zijn. Dit geldt voor alle gelegenheden. Vruchten die niet zo lang houdbaar zijn, zoals druiven, dadelvruchten, klaver en andere, moeten worden gekweekt op platen uit het directe zonlicht. Dit geldt voor alle gelegenheden.

Doe rustig aan met het adipocyte-stimulerend hormoon of wat uw persoonlijke risico van dit proces ook is. Dit geldt voor alle gelegenheden.

Deze lijst is geen uitputtende lijst van vruchten die goed zijn voor uw huid. U kunt altijd uw arts raadplegen als u hier toch mee door wilt gaan.

Raadpleeg uw dermatoloog. Lees zijn/haar aanbevelingen over de beste vruchten die u moet eten of gebruiken om uw schoonheid te verbeteren